Kommentarer

1 comment(s)

Her har du mulighed for at komme med din fortælling / tilbagemelding på din ET oplevelse.

Hide
2014.11.10 Written by Winnie Rejmert Pedersen
Efter at have været lige ved at opgive min hest pga. at den bukkede mig af flere gange, blev jeg henvist til ET via Majbritt Carter.

Jeg har haft mange forskellige til at kigge på min hest, såsom kiopraktor,
Massør, mange flere... Der ikke virkede!

Den var stiv og låst i HELE kroppen og havde et "hul" ved lænd/kryds som mange heste har og derfor havde jeg ikke reageret på det før, men efter Henriette har arbejdet med ET på min hest, er hesten løsnet og fri gjort i kroppen, så meget at mine karakter til stævnerne er blevet højere i gangarterne og hun bukker ikke mere. Jeg ved at så snart jeg ser "hullet" skal jeg bare have fat i Henriette. Mine heste og jeg kan hel klart ANBEFALE Henriette og ET
1 comment(s)

Her har du mulighed for at komme med din fortælling / tilbagemelding på din VHT oplevelse.

Hide
2015.01.06 Written by Maria
Hej Henriette. Tak for året der gik. Tak for hjælpen jeg fik. Første halvdel af 2014 gik uden en enkelt nat uden smerter og søvnløse timer, anden halvdel gik med flere og flere natter uden smerter og søvnløse timer. Min storetå og mine finger sov, det gør de ikke mere. Jeg kan strikke igen uden at få ondt. Min datter kunne for første gang få en flydetur i luften på mine føder mens jeg lå på ryggen på gulvet, det var vildt. Alt dette fordi jeg mødte dig en dag i starten af August på en plads i Sminge. Tak igen for hjælpen, jeg håber på endnu mere hjælp i 2015.