Priser

Jeg tilbyder Equine Touch-sessioner til din hest.

Som standard skal din hest have 3 sessioner, dette ligger fast fordi hesten på den måde får mulighed for at bearbejde, hvad der sker i kroppen fra gang til gang, ligeledes sikre det også at hesten får det maximale ud af behandlingen. Derudover ser jeg hesten flere gange, og kan på den måde følge udviklingen i hesten efter hver session.

Den første session vi være en konsultation, hvor jeg vurdere hesten, ser den gå, primært i skridt, mærker den igennem og starter en journal op. Ligeledes vil jeg lave en generel afbalancering af hesten. Ved næste besøg vil jeg så tage yderlige fat i evt. mere specifikke problemområder.

Som noget nyt er det muligt at både hest og rytter får behandling, så nogle af de problematikker der måske spøger i hverdagens træning, kan blive adresseret. På den måde vil harmonien mellem hest og rytter blive forbedret, da evt. skævheder, spændinger etc. vil forsvinde, og ekvipagen vil bedre kunne fungere som en enhed.

Priser:


Samlet pris de første 3 gange til hest:

1500.- + Kørsel. (dette afregnes ved første besøg)

Herefter 600.- pr. session + kørsel.

Rytter:

3 sessioner til rytter 1000.-

pr. session 400.-

Samlet pris for hest + rytter:

2500.- + kørsel.

Hest + rytter tilbud forudsætter at der er faciliteter til at have briks stående i rolige og uforstyrede omgivelser. + adgang til håndvask.

Hund:

Pris pr. hund 200.- + kørsel

Kørsel:

3,50 kr./km. Jeg kører ud fra Kølsen, 8831.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Tlf: 51 74 40 06

Email: hestibevaegelse@gmail.com